Ön Çamurluk Sol Uno (89 95)

  • Markalar DEGA
  • Ürün Kodu:7633767
  • Üretici Kodu:7633767
  • Stok Durumu:Stok Sorunuz
  • 1.818,00TL





Bu "sol ön çamurluk" Fiat Uno 1989 -> 2005 yıl modelleri ile uyumlu bir üründür. Fiat Uno sol ön çamurluk en uygun fiyatlar ile güvenle satın alabilirsiniz. Fiat Uno sol ön çamurluk satın aldığınız gün (bugün) anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarına adrese teslim olmak üzere gönderilir. Fiat Uno sol ön çamurluk ürünü yasa gereği bir yıl üretici şirket garantisi kapsamındadır. Türkiye’nin 81 iline KARGO ÜCRETSİZ! Kargo firmasından oto yedek parça ürününüzü teslim alırken ürünün ve ürün ambalajının zarar görmediğine (ezik, yırtık veya kırık) dikkat ederek teslim alınız! Kargo kaynaklı oto yedek parça ürününüz zarar gördüyse şayet, ürününüzün yenisiyle değiştirilmek üzere, aynı kargo firmasına rapor tutarak (kargo iade gönderi açıklamasına yazılı olarak bildirerek) bize göndermekten çekinmeyiniz lütfen. Ayrıca bizden satın almış oluğunuz tüm oto yedek parça ürünlerimiz için geçerli olmak üzere, ürüne ve ürün ambalajına zarar vermemek kaydıyla teslim aldığınız gün itibariyle 14 iş günü içerisinde mazeretsiz, sorgusuz ve sualsiz ürünü bize iade edebilirsiniz. Ürün üreticisi DEGA AŞ, 1986 yılından beri yurtiçinde ve yurt dışına ihracat yapan birçok araç markaların lisanslı oto yedek parça üreticisidir.

Orijinal, Yan Sanayi ve Muadil Oto Yedek Parça Hakkında 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Aracımızda kullanacağımız oto yedek parçasının kaliteli olması elzemdir. İthal yan sanayi oto yedek parça markalar hariç, Türkiye’de yaklaşık 5700 + oto yedek parça üreticisi var. Ülkemizde yan sanayi oto yedek parça üreticilerin bazıları atölyelerde, bazıları fabrika ortamında ve bazıları da daha büyük kurumsal fabrikalarca üretilmektedir. Muadil oto yedek parça üreticileri ise, kurumsal fabrikaların kullandıkları malzeme, teknolojik üretim makina alt yapıları, deneyim, üretim iş disiplini kalitesi daha yüksek standartlarda üretim yapan üreticilerdir. Diğer sanayi sektörlerinde olduğu gibi orijinal oto yedek parça, muadil oto yedek parça veya yan sanayi oto yedek parça ürünlerinde kullanılan ürün malzemesi, üretim araç ve gereçlerin her bir üretici firmanın/şirketin kendine has kalite farkları olduğu bilinen bir gerçek! Ayrıca tüm orjinal oto yedek parçalar, muadil oto yedek parçalar ve yan sanayi oto yedek parçalar yasa gereği 1 yıl üretici firma garantilidir. Türkiye’de oto yedek parçaları orijinal, muadil ve yan sanayi olmak üzere 3 gruba ayırmak mümkündür. 

Orijinal Oto Yedek Parça Nedir?

Orijinal oto yedek parça, ilgili otomobil fabrikasının bizzat kendi ürettiği ve taklit olmayan oto yedek parça demektir.

Muadil Oto Yedek Parça Nedir?

Muadil oto yedek parça, kalite bakımından orijinal oto yedek parça ile eşit, eşdeğer veya denk olduğu anlamına gelir.

Yan Sanayi Oto Yedek Parça Nedir?

Yan sanayi oto yedek parça, oto sanayinde kullanılan yedek parçaları üreten sanayi kolu demektir.

ÜRÜN İSMİ ARAÇ MARKASI ARAÇ MODELİ ARAÇ YILI OEM NO ARAC TİPİ MOTOR TİPİ ÜRETİCİ ADI 9 10
SOL ÖN ÇAMURLUK FİAT UNO 7633767 HATCHBACK
GENEL
Ay Taksit Tutarı Toplam Tutar
Tek Çekim1.818,00 TL
2909,00 TL1.818,00 TL
Ay Taksit Tutarı Toplam Tutar
Tek Çekim1.818,00 TL
2909,00 TL1.818,00 TL
Ay Taksit Tutarı Toplam Tutar
Tek Çekim1.818,00 TL
2909,00 TL1.818,00 TL